brand-ul personal al agentului imobiliar mari sau mici le vindem pe toate

Brand-ul personal al agentului imobiliar – marketing personal

Publicat

Brand-ul personal și marketingul sunt esențiale pentru a vă dezvolta afacerea, pentru a crea mai multe lead-uri și pentru a păstra mai mulți clienți. Când începeți ca agent imobiliar, poate părea o sarcină imposibilă să creați un brand personal eficient. Cu toate acestea, crearea unui brand personal de succes nu este atât de dificilă pe cât pare – cu instrumentele potrivite și cu îndrumarea unor profesioniști cu experiență, există multe modalități de a începe călătoria spre crearea unei imagini profesionale care vă va ajuta să vă evidențiați față de ceilalți.

Ce este un brand personal?

Branding-ul personal este procesul de creare a unei imagini care să vă reprezinte pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră. Este important pentru că vă ajută să ieșiți în evidență și să comunicați cine sunteți, ce faceți și de ce oamenii ar trebui să aleagă să lucreze cu dumneavoastră.

Branding-ul personal este unic pentru că este creat de tine cu materialul tău, iar aceasta unicitate te va scoate din mulțime:

 • Să obțineți mai mulți clienți prin recomandări din gură în gură
 • Să vă asigurați că toată lumea știe despre ultimele dvs. realizări sau campanii. Acest lucru va crește și moralul în cadrul echipei!
 • Creați o imagine coerentă în care oamenii pot avea încredere Stabiliți credibilitatea și construiți relații cu ceilalți
 • Notorietatea câștigată in timpurile în care piața creste vă va ajuta sa treceți peste crizele imobiliare/financiare, care se vor întâmpla mai devreme sau mai târziu.

Obțineți mai mulți clienți prin recomandări din gură în gură. Asigurați-vă că toată lumea știe despre cele mai recente realizări sau campanii ale dumneavoastră. Acest lucru va crește, de asemenea, moralul în cadrul echipei! Branding-ul personal este o modalitate de a vă dezvolta propria identitate unică și de a o comunica în mod eficient celorlalți, atât online, cât și în persoană. Nu este doar procesul de creare a unei imagini care să vă reprezinte pe dumneavoastră și afacerea dumneavoastră.

De ce este brand-ul personal atât de important pentru agenții imobiliari?

Branding-ul personal este o modalitate excelentă de a ieși în evidență. Vă ajută să vă construiți reputația, încrederea clienților și, în cele din urmă, să atrageți mai mulți clienți. De fapt, branding-ul personal vă poate ajuta să câștigați mai mulți bani în domeniul imobiliar decât dacă nu ați avea unul.

Branding-ul personal îi ajută, de asemenea, pe agenți să obțină recomandări din partea clienților lor, deoarece se simt conectați cu ei la un nivel emoțional. Atunci când cineva își recomandă prietenul sau membrul familiei unui agent care a devenit parte din viața lor prin interacțiunea cu rețelele de socializare și alte interacțiuni, cum ar fi participarea la evenimente împreună – se simte mai mult decât o simplă înmânare a unor cărți de vizită!

Cum poate ajuta brand-ul personal un agent imobiliar?

Branding-ul personal este un mod de a vă promova pe dumneavoastră, afacerea dumneavoastră și produsele sau serviciile dumneavoastră. Este vorba despre construirea unei imagini care să reflecte cine sunteți și ce faceți – astfel încât oamenii să vadă diferența dintre dumneavoastră și alți agenți din zona dumneavoastră.

Branding-ul personal îi ajută pe agenții imobiliari pentru că poate:

 • Să îi ajute să se evidențieze față de concurenți, asigurându-se că sunt văzuți ca experți în domeniul lor;
 • Să obțină mai multe lead-uri, clienți și vânzări, oferindu-le o prezență online puternică;
 • Să le construiască reputația de lider în industrie

Care sunt beneficiile investiției în propria imagine ca agent imobiliar?

 • Diferențierea față de concurență.
 • Construiți-vă credibilitatea și autoritatea în fața potențialilor clienți.
 • Atrageți mai mulți clienți către afacerea dvs.
 • Să vă dezvoltați afacerea!

Cum pot începe să îmi construiesc brand-ul personal?

Brand-ul personal vă poate ajuta să vă construiți o afacere puternică și de succes. Iată câteva sfaturi:

 • Construiți-vă imaginea pe rețelele de socializare. Folosiți hashtag-urile potrivite, postați cu regularitate și interacționați cu adepții care împărtășesc interese similare cu ale dumneavoastră.
 • Creați un site web pentru afacerea dvs. care să reflecte valorile dvs. și ale companiei în ansamblu. Acesta ar trebui să includă informații despre serviciile pe care le oferiți și de ce oamenii ar trebui să aleagă să lucreze cu dumneavoastră în locul unui alt agent din oraș!
 • Folosiți imagini cu dumneavoastră în materialele de marketing, cum ar fi broșurile sau pliantele – acest lucru îi va ajuta pe potențialii clienți să își facă o idee despre persoana cu care ar putea lucra atunci când se vor întâlni mai târziu la o casă deschisă!
 • Folosiți și imagini de la evenimentele de networking; aceste fotografii sunt instrumente excelente atunci când contactați potențialii clienți prin e-mail, deoarece le arată potențialilor clienți ce fel de persoană lucrează în spatele scenei la agenția imobiliară preferată (și îi ajută, de asemenea, să-și amintească unde s-au mai văzut).

Branding-ul personal și marketingul sunt esențiale pentru a vă dezvolta afacerea, a crea mai multe lead-uri și a păstra mai mulți clienți

Branding-ul personal este o modalitate de a vă construi imaginea și reputația de expert în domeniul dumneavoastră. Aceasta vă poate ajuta să atrageți mai mulți clienți, să generați mai multe clienți potențiali și să creșteți vânzările. De asemenea, vă ajută să păstrați mai mulți clienți, făcându-i să revină pentru mai mult.

Concluzie

Branding-ul personal este o parte crucială a strategiei de marketing imobiliar. Este vorba de construirea propriei imagini și de a vă asigura că aceasta se aliniază cu tipul de afacere pe care doriți să o conduceți. Branding-ul personal vă ajută, de asemenea, să ieșiți în evidență față de alți agenți, care s-ar putea să nu fi investit atât de mult timp și efort în propria imagine pe cât ar fi trebuit!

La Grup de Lux te vom ajuta să iți creezi o imagine puternică, care sa te ajute să căștigi notorietate si clienti de-a lungul carierei.