Top Margin

Agenția imobiliară
RE/MAX Grup de Lux Cluj

este o companie de servicii imobiliare fondată în 1995 la Cluj. Din 2006 Grup de Lux a devenit franciză RE/MAX. RE/MAX Holdings Inc. (simbol NYSE: RMAX) este cea mai mare franciză imobiliară din lume, prezentă în +110 țări, cu experiență de 47 ani și venituri din comisioane de 280 milioane de dolari pe an!

Grup de Lux Cluj a luat ființă într-o perioadă de început în imobiliare, materializând viziunea fondatorilor despre piața imobiliară din Cluj și din România într-o afacere de succes, care în cele din urmă a dus la aducerea francizei RE/MAX în România. În prezent RE/MAX România deține peste 60 de francize în toată țara, care însumează 600 de asociați de vânzări.

Bottom Padding

Bottom Margin

Actualul management

a preluat afacerile Grup de Lux în 2021 cu intenția de a duce mai departe această viziune și de a crește afacerile Grup de Lux prin implicare și dăruire, investiții și promovare.

Experiența acumulată de asociați se reflectă în rezultatele financiare ale Grup de Lux: în numărul de clienți mulțumiți care ne recomandă, numărul de tranzacții, mărimea și calitatea imobilelor vândute. În 2021 Grup de Lux, prin Mihaela Keller a încheiat cea mai valoroasă tranzacție din istoria orașului: vânzarea Opera Plaza către Facultatea de Drept a Universității Babeș-Bolyai, pentru 8 milioane de Euro.

Bottom Padding

Bottom Margin

Proprietăți active

177

Listări în exclusivitate

67

Asociați de vânzări

13

Proprietăți tranzacționate

697

Top Padding

Echipa

RE/MAX Grup de Lux

Bottom Margin

Sebastian Vidu

Broker/Owner

Sebi are un spirit antreprenorial remarcabil într-o continuă căutare spre perfecționare. În aprilie 2021 împreună cu asociații săi a cumpărat firma Grup de Lux, franciza RE/MAX de la fondatorii acestei firme. Două decenii în vânzări, inclusiv ca vânzător de francize RE/MAX la biroul regional din Cluj, l-au făcut să intuiască potențialul și oportunitatea acestei afaceri. Acum Sebi conduce operațiunile biroului Grup de Lux, ghidându-se după principiile: comunicare eficientă, dăruire și transparență. Planul său este să creeze o cultură organizațională care să ajute la mulțumirea clienților, a colegilor și colaboratorilor RE/MAX Grup de Lux, pentru consolidarea și întărirea mărcii RE/MAX Grup de Lux.

Sebi a absolvit IEFS Cluj, de formare e profesor de educație fizică. Este căsătorit și are un copil.

Bottom Margin

Mihaela Keller

Sales Associate

Mihaela este absolventă a Facultății de Drept din Cluj, are un master și studii post universitare în Drept Civil. Este o persoană riguroasă și disciplinată, cu o impresionantă carieră militară. În urmă cu 10 ani, Mihaela s-a alăturat echipei Grup de Lux, francizor RE/MAX. Aici s-a specializat în proprietăți rezidențiale, și a obținut 4 ani consecutiv titlul de "agentului anului" în RE/MAX România.

"Primul an în imobiliare a fost oarecum dificil. Lumea imobiliarelor este un domeniu unde primează calitatea umană și profesionalismul. Amabilitatea, fermitatea sau deprinderea de a lucra cu oameni și de a le câștiga încrederea sunt trăsături de care un broker imobiliar are mare nevoie! Toți acești ani m-am bazat pe aceste calități care m-au ajutat enorm în cariera de asociat de vânzări la Grup de Lux. "

În 2021 Mihaela a încheiat cea mai mare tranzacție în întreaga rețea RE/MAX Europa.

Mihaelei îi place să călătorească oricând are ocazia.

Bottom Margin

Laszlo Miko

Sales Associate

Laci are o carieră în vânzări de peste 20 de ani. În 2018 a decis să încerce un domeniu nou, care să îi pună în valoare experiența de vânzări.

Laci este o persoană cu multă răbdare, atent la detalii. Empatic, practic și aplecat spre nevoile clienților săi, alege întotdeauna cea mai bună soluție pentru clienți. Cu o pregătire tehnică, s-a specializat în tranzacții cu proprietăți industriale, comerciale și agricole.

Bottom Margin

Sebastian Pop

Sales Associate

Sebastian este absolvent de Studii Economice, în specialitatea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor. Are o experiență de 18  ani ca manager în comerț în Romania și în Irlanda. A lucrat în Dublin, unde a coordonat o echipă de 15 oameni. Această experiență îl ajută să identifice nevoile și să găsească rapid soluții pentru clienții săi.

Sebastian lucrează din 2019 în domeniul imobiliar, este căsătorit și  are un copil. În timpul liber citește, face sport și joacă șah.

Bottom Margin

Cecilia Cuc

Sales Associate

Cecilia s-a alăturat echipei Grup de Lux în 2021. A absolvit Facultatea de Geografie, specializarea Turism, la Universitatea Babeș-Bolyai Cluj. Cecilia este răbdătoare, empatică și dorește să își ajute clienții pentru a-și găsi locuința la care visează. Este un bun comunicator, înțelege repede, motto-ul sau fiind: “Tot ce îți poți imagina poate fi real."

Cecilia este necăsătorită, iar în timpul liber îi place să gătească, să asculte muzică și să citească articole despre grădinărit. 

Bottom Margin

Emil Chirilă

Sales Associate

Emil este specialist în tranzacții imobiliare rezidențiale (apartamente, case-vile, terenuri). A absolvit secția Marketing a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu licență în comportamentul consumatorului. Are experiență de10 ani în consultanța pentru dezvoltarea rețelelor de distribuție, implementarea politicilor comerciale pentru o zonă geografică desemnată, adaptare branding internațional la culturi locale, consultanță imobiliară, e-commerce. Pe lângă pregătirea de la Academia RE/MAX, Emil este adeptul pregătirii continue, urmând periodic cursuri de perfecționare: SRS-Seller Representative Specialist / specialist în reprezentarea văzătorului (de la REBI - Real Estate Business Institute) și cel de formator, curs acreditat de Ministerul Muncii. Emil este și membru al Asociației Profesionale a Agenților Imobiliari din România (APAIR) cu număr de licență CJ-0417.

Emil crede că doar clienții deserviți la cele mai înalte standarde pot oferi măsura profesionalismului unui agent imobiliar. Calitatea serviciilor prestate, onestitatea, transparența și loialitatea sunt doar câteva dintre valorile care concură la crearea unui istoric certificat de către clienți, aceștia din urmă fiind sursa de business cea mai valoroasă prin recomandările pe care le pot oferi.

Emil este căsătorit și tată a 3 copii, petrece timpul liber cu familia, călătorește, citește, și sculptează în lemn.

Bottom Margin

Stelian Popescu

Sales Associate

Stelian este absolvent al Facultății de Științe Economice UBB, din Cluj, sectia Marketing. A lucrat în vânzări și marketing, telecomunicații, materiale de construcții, turism. A venit la RE/MAX Grup de Lux în 2016, unde în scurt timp a reușit să ajungă în topul primilor 5% din agenții din rețeaua RE/MAX din România, unde se menține în continuare.

Stelian este specialist în proprietăți rezidențiale și comerciale. Din feedback-ul primit de la clienții săi putem sî remarcăm: capacitatea lui de înțelegere a clientului, capacitatea de a sintetiza și a identifica problemele din timp, comunicare eficientă și diplomație în negocieri.

Este căsătorit și are doi copii, îi plac câinii, călătoriile și activitățile în aer liber.
Motto-ul lui: "Nu există nu se poate!"

Bottom Margin

Silviu-Mihai Halmi

Sales Associate

Silviu a absolvit Facultatea de Știinte Economice, specializarea Economie și Afaceri Internaționale a UBB Cluj. Încă din timpul facultății s-a decis să urmeze o carieră în domeniul vânzărilor imobiliare.

Silviu oferă o doză mare de încredere, răbdare și respect față de clienții lui și persoanele din jur, de aceea motto-ul care îl inspiră în viață este "Respectă și vei fi respectat".

În timpul liber urmăreste documentare și practică diferite activități sportive.

Bottom Margin

George Persinaru

Sales Associate

George are o experiență de aproape un deceniu în sectorul imobiliarelor, pe care îl consideră un domeniu complicat, dar plăcut și antrenant. George a intuit creșterea acestui sector acum șapte ani când a luat decizia de a-și construi o carieră în acest domeniu care i-a adus foarte multe momente frumoase și emoționante.

După o întrerupere de câțiva ani, timp în care a activat tot în domenii legate de vânzări, George a revenit la prima dragoste, imobiliarele și s-a alăturat echipei RE/MAX Grup de Lux.

George a terminat geografia, iar timpul liber îl dedică familiei, prietenilor și plimbărilor, tenisului de câmp.

Bottom Margin

Lavinia Cociș

Sales Associate

Dorința de schimbare a rutinei zilnice a făcut-o pe Lavinia să intre în RE/MAX. E studentă la drept și a căutat mai mult dinamism și provocări pentru dezvoltarea sa personală.
„RE/MAX Grup de Lux mi-a oferit șansa să fac parte dintr-un grup unde excelența primează și în continuare îmi oferă oportunitatea să îmi arăt potențialul de care sunt capabilă.”

Lavinia are o întrebare pentru cititor: de ce să lucrăm împreună?
„Pentru că eu privesc fiecare colaborare cu empatie și sunt mulțumită doar în momentul în care clientul meu este la rândul său satisfăcut de serviciile pe care le-am oferit."

Dacă îți place să atingi excelența, atunci alege să lucrezi cu un agent care face parte din RE/MAX, rețeaua de top a liderilor mondiali în imobiliare.

Bottom Margin

Adriana Serețan

Sales Associate

Adriana este studentă la Facultatea de Ştiinte Eonomice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Economie şi Afaceri Internaţionale, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj Napoca.

Experiența din vânzări de până acum a făcut-o să continue pe acest drum după ce a descoperit plăcerea de a lucra cu oamenii şi satisfacţia simţită în urma serviciilor oferite. Adriana, o persoană empatică, foarte optimistă, pune pe primul loc nevoile clienţilor, iar pentru ea relaţiile pe care le creează sunt cele mai importante.

În timpul liber îi place să citească, să petreacă timp cu familia şi să se bucure de liniștea şi minunile naturii.

Mottoul său este: „Obţii în viaţă tot ce vrei, ajutând oamenii să obţină ceea ce vor!”

Bottom Margin

Top Padding

Hai și tu!

RE/MAX Grup de Lux caută asociați pentru echipa de vânzări

Bottom Padding

Top Padding

AFLĂ MAI MULTE

Bottom Padding